Limit Login Attempts – Hoe stop ik al die mails over mislukte inlogpogingen

Sinds een van de laatste updates van Limit Login Attempts hoor ik heel veel mensen die uit het niets een flinke lading aan mails ontvangen over mislukte inlogpogingen.

Klinkt als iets zorgelijks, toch? Dat is het echter, en gelukkig maar, niet. Dit gebeurde altijd al op je WordPress-site maar voor het eerst stelt de plug-in je hiervan op de hoogte. Irritant hé?

Ik ga je helpen om die meldingen uit te zetten!

Om te beginnen zal je even in moeten loggen op je WordPress Dashboard,

Limit Login Attempts

Nadat je bent ingelogd op het Dashboard zullen we aan de linker-kant in je menu even op zoek moeten gaan naar de boosdoener; Limit Login Attempts dus, deze mag je aanklikken zodat je op het dashboard van de plug-in komt, zie het voorbeeld:

chrome ch16QdQ6Bc - How to Wordpress

Nu we in de plug-in zitten, hoeven we eigenlijk nog maar 1 stap te zetten om die vervelende mailtjes voor eens en voor altijd op te lossen, haha! Klik op het dashboard maar op het tabje “Settings”. Je zal dan onderstaande te zien krijgen:

chrome MKP0lbfWay - How to Wordpress

We zien als derde optie eigenlijk al gelijk waar we moeten zijn. De ‘Notify on Lockout’ functie is standaard ingeschakeld, en die gaan we dus uitzetten om te voorkomen dat we de mails krijgen. Vink de functie dus maar uit en klik nadat je dit hebt gedaan op de submit-knop onderaan de pagina;

chrome LSA8zpfZqy - How to Wordpress
That’s it! Goed bezig! Je zal nu geen mails meer krijgen over foute inlogpogingen. Je bent echter niet minder goed beschermd nu. Een win-win situatie dus!

Oh lukt het trouwens niet? Wij helpen je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *